Stand = kraam

Geweldig dat je een bijdrage wil leveren aan de meest inspirerende Voorjaarsmarkt van Haarlem: 'Haarlems Welvaren' op het Slachthuisterrein. Het zal druk worden, tweede paasdag is een heerlijke dag om iets leuks te ondernemen met het hele gezin.

De investering:

  • een derde stand/kraam 100* euro (excl btw)
  • halve stand/kraam 150* euro (excl btw)
  • hele stand/kraam 300* euro (excl btw)

*) Tot 1 april 2020 vroegboekvoordeel: 20 procent korting!

Door de kramen te delen is het gezellig samen achter de kraam. En zo is er ruimte voor meer organisaties op de Voorjaarsmarkt. 

Afmetingen stand:

Het is een marktkraam van ruim vier meter. Dit zijn de kramen die te zien zijn op de weekmarkten. Het werkblad is 4,10 mtr. lang en 1,14 mtr. breed. Het dak, voorzien van wit zeil, is 2,50 mtr. breed, 4,30 mtr. lang, 2,00 mtr. hoog en de nokhoogte is 2,25 mtr. Vanaf 8 uur in de ochtend kan er opgebouwd worden.

Plattegrond van de markt.

Stand met een groep reserveren:

Een stand kan met een eigen groep gereserveerd worden. Denk aan een centrum waar een aantal bedrijven zitten. De organisatie die de stand reserveert ontvangt de factuur. 

Elke deelnemer van deze groep kan zichzelf aanmelden voor vermelding op de website. Zo ben je online zichtbaar en kan je gemakkelijk mensen uit je netwerk uitnodigen.


Je kunt dit formulier alleen gebruiken als je JavaScript aanzet in je browser.

Stand reservering

De gegevens worden gebruikt voor de facturering van de stand.


Je website vermelding hoort ook bij je stand reservering. Vul je gegevens in voor op deze website.

Aanmelding website vermelding