Voedingslessen gezond en lekker koken 

Mijn Passie is gezond en vooral lekker eten! Eten moet een feestje zijn maar we zijn een beetje de weg kwijtgeraakt! In mijn kookstudio gaan we aan de slag met een uurtje voedingsles met een groep van max. 10 personen en daarna gaan we het in de praktijk ook toepassen. Ik geef je tips en trixs zodat je thuis ook aan de slag kan gaan voor jezelf/ of je gezin! Ik leg je uit welke producten je beter kunt gebruiken en welke je beter kunt vermijden!

Ik coach ook klanten die graag één op één begeleid willen worden omdat ze bijvoorbeeld willen afvallen of gezonder willen gaan leven. Ik breng het altijd in praktijk en we gaan dus de keuken in om het ook te maken. Dat kan van alles zijn, zoals hoe maak ik een gezond en lekker ontbijt, of lunch of avondeten?  Ik kom ook als je wilt bij je thuis meekijken in de koelkast/voorraadkast en vanuit daar kunnen we aanpassingen doen indien dat nodig mocht zijn. Wat ik vooral belangrijk vind is dat we ongedwongen aan de slag gaan en kijken waar we meer gezonde keuzes kunnen maken. De eerste stap is altijd lastig, maar je hebt maar een lijf daar moet je goed voor zorgen! Gezond oud worden is mijn missie en als je bewustere keuzes gaat maken kom je een heel eind!

Activiteit op de voorjaarmarkt

Tijdens de beurs komt er een leuke WIN WIN actie die ik nog niet ga verklappen maar die zeker de moeite waard is om even bij mij langs te lopen! Ook ga een aantal producten verkopen die ik zelf heb maak zonder toevoegingen o.a. mijn overheerlijke potten verse( biologische) Granola!