Healing Womb, Heart & Soul

Heb je last van pms, burnout, slapeloosheid of overgangsklachten? Via voetreflexologie, craniosacraaltherapie, natuurgeneeskunde en healing werk ik aan herstel van je balans. 

Mijn behandelingen omvatten: 

voetreflexologie * (brengt organen en hormonen in balans middels druk op reflexzones), cranio-sacraal therapie * (versterkt je core, waar bijv pilates ook op gericht is), buikmassage * (geeft je buikorganen ruimte)

natuurgeneeskunde * (bachbloesems en homeopathie verhelpen fysieke klachten en ondersteunen je bewustwording) 

healing * (blokkades in je energieveld kunnen verstorend werken, waardoor je soms het gevoel hebt aan een dood paard te trekken)

Klanten omschrijven mijn manier van werken als rustig en kalmerend. Tijdens het werken stem ik voortdurend af op wat er nodig is, zonder dat het opdringerig wordt. Na een behandeling komt men over het algemeen lichter en meer geaard van de massagetafel. Mijn klanten in balans en verbonden met buik, hart en ziel de deur uit zien gaan geeft mij diepe voldoening. Dan zie je de beste versie van jezelf, met alle potentie die dat in zich draagt. En ik werk er graag aan mee om die staat van zijn zoveel mogelijk te verspreiden, zodat de wereld steeds een stukje lichter, vreugdevoller en mooier wordt.

Activiteit op de voorjaarmarkt

Hormonen in balans met Voetreflexologie - Behandelingen van 10 minuten

Contactgegevens